فروش لپ تاپ ارزان لپ تاپ ارزان
قطر

شرایط دریافت ویزای قطر برای ایرانی‌ها.. چگونه ویزای قطر بگیریم؟

ویزای قطر یعنی ویزای کشوری کوچک با رویاهای بزرگ، یعنی ویزای ثروتمندترین کشور جهان است.

قطر هر چند کشور کوچکی محسوب می شود ولی آرزوها و رویاهای زیادی دارد، این کشور از نظر سرانه تولید داخلی، ثروتمندترین کشور در جهان است و این کشور کوچک صاحب دو تا غول رسانه‌ای در جهان یعنی الجزیره و بی‌ان‌اسپورت می باشد. با چگرد همراه باشید تا شما را با شرایط و مقررات ویزای این کشور کوچک اما ثروتمند بیشتر آشنا کنیم.

این کشور یکی از قدرتمندترین کشورها، از لحاظ ورزشی، دیپلماسی و رسانه‌ای است.

مهم از همه این‌ها، قطر سعی دارد خود را به عنوان یکی از مقصد‌های گردشگری در دنیا بشناساند، و تا حدود زیادی در این زمینه به موفقیت دست یافته است.

انواع ویزای قطر

قطر ویزاهای مختلفی ارائه می دهد که برحسب نیاز، نسبت به تهیه یکی از آن‌ها اقدام فرمائید.

  1. ویزای ترانزیتی
  2. ویزای توریستی
  3. ویزای تجاری
  4. ویزای بازرگانی
  5. ویزای رسمی یا دیپلماسی
  6. ویزای کار قطر
بیشتر بخوانید...  فرودگاه حمد ؛ برترین فرودگاه جهان

شرایط دریافت ویزای قطر برای ایرانیان

ما در این مقاله قصد داریم شرایط دریافت ویزای این کشور برای مردم ایران، یعنی کسانی که پاسپورت ایران دارند، توضیح بدهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
هر کدام از این ویزاهای شرایط دریافت خاص خود را دارد و برای دریافت هرکدام از آن ها مدارک خاص خود را می طلبد.
در زیر به توضیح هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت.

ویزای ترانزیتی قطر

ویزای ترانزیتی برای کسانی مناسب است که با هواپیمائی قطر در حال سفر به یک کشور دیگر هستند و چونکه معمولا هواپیمائی قطر در دوحه توقف دارند می خواهند در قطر توقف کوتاهی داشته باشند. دارندگان ویزای ترانزیتی می توانند حداکثر 96 ساعت در دوحه توقف کنند. این ویزا توسط هواپیمای ملی این کشور یعنی قطر‌ایرویز صادر می شود. شرایط دریافت ویزای ترانزیتی به شرح زیر می‌باشد.

  • دارا بودن گذرنامه دارای حداقل شش ماه اعتبار
  • ویزای کشور مقصد ( یعنی هنگامی در حال عزیمت به یک کشور دیگر هستید.)
  • بلیط رفت و برگشت هواپیمائی قطر ( به تاریخ بلیط دقت بفرمائید که مدت زمان اقامت در قطر- یعنی حداکثر نود و شش ساعت را در تاریخ بلیط لحاظ بفرمائید.)
  • درخواست ویزای ترانزیتی قطر از طریق وب سایت رسمی هواپیمائی قطر
بیشتر بخوانید...  داستان رفاقت گوسفند شجاع با ببر درنده

ویزای ترانزینی قطر حداکثر چهار روزه آماده می‌شود.

ویزای توریستی قطر

ویزای توریستی قطر

ویزای توریستی برای کسانی مناسب توقف شان حداکثر تا یک‌ماه است. به یکی از روش های زیر میتوانید نسبت به تهیه ویزای توریستی این کشور اقدام بفرمائید.

الف: مراجعه به آژانس های هواپیمائی

از طریق مراجعه به آژانس های هواپیمائی صادر کننده ویزای قطر می‌توانید ویزای خود را درخواست بدهید. این ویزا بصورت اکترونیکی یعنی E-Visa خواهد بود.

آژانس های هواپیمائی معمولا مدارک زیر را از شما درخواست خواهند کرد.

  1. اصل گذرنامه یا کپی آن (پاسپورت شما حداقل باید شش ماه اعتبار داشته باشد.)
  2. ضمانت نامه ( به عنوان ضمانت برگشت نیز خوانده می شود، از شما چک و یا سفته درخواست خواهند کرد.)
  3. هزنیه ویزا: بسته به سیاست‌های هر آژانس و نرخ‌ارز می تواند متفاوت باشد.

ب: درخواست الکترونیکی ویزا از طریق VFS Global

vfs global یکی از معتبرترین سرویس های صدور ویزا برای کشورهاست. و از این طریق می توانید ویزای توریستی خود را از این سرویس دریافت کنید.

vfs مدارک زیر را از شما درخواست خواهد کرد.

  1. اسکن بلیت رفت و برگشت هواپیما
  2. اسکن واچر هتل (در مدت زمانیکه در این کشور اقامت دارید.) اگر دوست یا خویشاوندی دارید که شهروند قطراست، شماره National ID یا بطاقه دوست یا خویشاوند قطری خود را وارد بفرمائید.
  3. هزینه ویزا
  4. پرینت حساب بانکی ( در صورتیکه حداقل 8000 دلار آمریکا گردش حساب دارید.
بیشتر بخوانید...  تهران بزرگ:قلب تپنده ایران بزرگ

vfs هزینه ویزا را به‌صورت آنلاین از شما خواهد گرفت. یعنی شما قبل از درخواست ویزا لازم است نسبت به تهیه یک کارت اعتباری بین المللی نطیر مسترکارت و ویزا کارت اقدام بفرمائید. کارت های اعتباری هدیه نیز پذیرفته می شوند.

اگر بلیت خود را از هواپیمائی قطر گرفته‌اید؟ نیازی به اسکن بلیط خود ندارید با وارد کردن شماره بلیط خود، اطلاعات بلیط شما در سامانه درج خواهد شد. و نیز از طریق وب‌سایت هواپیمائی‌قطر به این سرویس هدایت خواهید شد.

ج: ویزای فرودگاهی قطر

ویزای فرودگاهی یعنی ویزائی که در فرودگاه این کشور دریافت خواهید کرد. شرایط دریافت به شرح زیر است.

  • بلیط رفت و برگشت هواپیمائی قطر
  • واچر هتل محل اقامت
  • به همراه داشتن 1500 دلار آمریکا یا معادل آن به ریال قطر (یا کارت اعتباری دارای موجودی به همین مبلغ)
  • هزینه صدور ویزا بین 120 تا 200 ریال قطری

ویزای تجاری قطر

ویزای تجاری قطر برای افرادی است که دوست دارند برای راه‌اندازی کسب‌و‌کار و بازاریابی اصولی در این‌کشور متمول می باشند.

بیشتر بخوانید...  راهنمای سفر به آنتالیا :: Travel Guide To Antalya

این ویزا از طریق آژانس های ویژه که ارتباطات تجاری دارند و می توانند این ویزاها را بگیرند.

یکی دیگر از روش های دریافت این نوع ویزا دریافت دعوتنامه از شرکت های تجاری در قطر است.

هزینه‌های رسمی صدور ویزا

توجه بفرمائید که هزینه های اعلام شده توسط دولت قطر هست و ممکن است برای شهروندان ایران کمی متفاوت باشد. چون جهت صدور ویزای توریستی این کشور برای شهروندان ایران سخت‌گیری‌های بیشتری اعمال می‌شود.

نوع ویزاهزینه (ریال قطر)
ویزای دیپلماتیکرایگان
ویزای بازرگانی ۲۰۰
ویزای عادی (برای توریست‌های عادی)۲۰۰
ویزای کار برای متقاضیان کار
ویزای ویژه شهروندان کشورهای حاشیه خلیج فارس (GCC)۱۰۰
ویزای همراهان شهروندان GCC۱۰۰
ویزای ترانزیت 4 روزه (ویژه مسافران هواپیمائی قطر ایرویز)رایگان
ویزای مشترک (کشور قطر و عمان) موسوم به شنگن عربی۱۰۰
تمدید ویزا در قطر۲۰۰

منبع: چگرد به نقل از منابع معتبر
باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت chegerd.com مجاز میباشد.

بیشتر بخوانید...  امارات متحده عربی | از ساحل دزدان تا عروس خاورمیانه
برچسب ها

محمد باشنده

محمد باشنده هستم، مدیر پرتال گردشگری چگرد و نویسنده، تحلیل گر و یادداشت نویس در روزنامه های شرق، اقبال، زاهدان، صبح زاهدان و هفته نامه های سایه بان و مرز پرگهر. و همچنین با تعدادی وب سایت، نظیر آسیابان همکاری داشته ام.

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. سلام.چطور ویزای کار بگیریم اول کار پیدا کنیم بعد وارد قطر بشم یا مستقیم وارد قطر بشم واسه پیدا کردن کار تشکر .توضیحی درباره این کار بدهید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن